ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Kakaolu Puding Tarifi

Kakaolu puding tarifi

• Bir tencereye tereyağı ve vanilya dışındaki malzemelerin tümü alınır.

• Çırpma teli ile topaklanmaması için orta ateşte sürekli karıştırılır.

• Kıvam aldığında ve göz göz olmaya başladığında, 1-2 dakika kadar daha karıştırarak pişirilmeye devam edilir.

• Ocaktan alınır ve içerisine tereyağı ve vanilya eklenir. Pürüzsüz bir kıvam alması için blendar ile tekrar çırpılır.

• Bir kepçe yardımı ile tatlı kaselerine pişirilen pudingler alınır. Bu tarif ile yaklaşık 4 kase puding elde edebilirsiniz. Pudingler oda sıcaklığına gelene kadar dinlenmeye alınır.

• Ardından buzdolabına kaldırılır. Birkaç saat sonra buzdolabından alabilirsiniz.

• Dinlenerek harika bir kıvam alan pudinginizi; ister meyvelerle, ister çikolata parçaları ile arzu ettiğiniz gibi süsleyebilirsiniz.

Afiyet olsun!

Diğer Yazılar

Orman meyveli sosu da ortadaki boşluğa dökün ve yanlardan sızmasını sağlayın. Pastanız hazır!

180 derecelik fırında hafif kızarana kadar pişirin.

Afiyet olsun…