ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

YANARDAĞ PASTA TARİFİ

YANARDAĞ PASTASI TARİFİ

Yapımı için malzemeler

  • 1 adet kakaolu hazır pandispanya keki

İç kreması için:

  • 1 su bardağı soğuk süt
  • 1 paket krem şanti
  • 1 çay bardağı damla çikolata
  • 1 adet orta boy muz
  • 1 paket kakaolu pötibör bisküvi

Keki ıslatmak için:

  • Yarım su bardağı süt

Üzeri için:

  • 1 paket orman meyveli sos

Orman meyveli sosu paketinin üzerinde anlatıldığı şekilde pişirin ve soğuması için bir kenara alın.

Bir kase içine koyduğunuz toz krem şanti ile sütü, kıvam alana kadar el mikseri ile çırpın. Pötibör bisküvileri elinizle kırıp krem şantiye ekleyin. Halka halka doğradığınız muzu ve damla çikolataları da ilave edip güzelce karıştırın.

Kekin tabanını servis tabağına yerleştirip sütle iyice ıslatın. Kremayı kekin üzerine kenarlarında boşluk kalacak şekilde bir tepecik halinde yerleştirin. Kekin üst parçasını sekiz eşit dilime ayırın. Dilimlerden yedi tanesini kremanın üzerine sivri kısımları üste gelecek şekilde yerleştirin. Orman meyveli sosu da ortadaki boşluğa dökün ve yanlardan sızmasını sağlayın. Pastanız hazır!

DİĞER YAZILAR

Dinlenerek harika bir kıvam alan pudinginizi; ister meyvelerle arzu ettiğiniz gibi süsleyebilirsiniz.

180 derecelik fırında hafif kızarana kadar pişirin.

Afiyet olsun…

DETAYLAR

LOCATION

Meat Market

PEOPLE

Max. 5 People

MEAT

Fresh Beef

TIMING

12:00 - 15:00